Join Today
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    This user has no status

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Terrible jutter on breaking c70 06 reg

    front drivers side wish bone and broken leg spring were replaced and the issue went away but returned around 3 days later and is worse than ever now,any ideas?this jutters felt through the steering wheel on breaking.
    Last edited by wisteria; Monday 18th April 2016 at 21:28.

  2. #2
    Senior Member
    Appreciative
    kmb's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Suffolk & Rhone Alpes
    Posts
    1,088
    Thanks
    632
    Thanked 384 Times in 311 Posts
    I'd start with the simple:

    Anything you've had apart checked for tightness
    Brake discs warped
    Alignment
    Wheels out of balance

  3. #3
    Junior Member
    This user has no status

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    they are fine been checked kmb just got no idea why its come back

  4. #4
    Senior Member
    Appreciative
    kmb's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Suffolk & Rhone Alpes
    Posts
    1,088
    Thanks
    632
    Thanked 384 Times in 311 Posts
    Tyre pressures? Loose wheel nuts? Going for the obvious here lol

  5. #5
    Junior Member
    This user has no status

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    all been checked its doing my head in lol

  6. #6
    Junior Member
    This user has no status

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    had all the wheels off last nite looking for loose nuts etc nothing was found but the car drove ok for a few miles then started again

  7. #7
    Senior Member
    looking to get MTE Map
    expolicev70t5's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Market Weighton
    Posts
    723
    Thanks
    250
    Thanked 176 Times in 152 Posts
    Could be wheel bearing. running ok when cold but as you drive a few miles and warms up, but normally you get a humming sound to go with it.
    Ex Police V70 T5 SE now scrapped.
    Daily driver Mercedes ML 280 sport with Brabus chip

    2004 C70 2.4T GT, modifications front strut brace, 19" Peg reps with white lettered tires.

  8. #8
    Senior Member
    A very bad whale

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1,473
    Thanks
    1,249
    Thanked 1,302 Times in 861 Posts
    Bushes on the other side ? Pad deposit on a disc.?

  9. #9
    Junior Member
    This user has no status

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    had to book an appointment at garage because we cant seem to find out whats up


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
ipv6 ready