Join Today
Results 1 to 5 of 5

Thread: Deadlock!

  1. #1
    Junior Member
    This user has no status

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Deadlock!

    Hi I have a V70 Classic Auto Year 2000.
    I have a New battery on it, new battery in my key fob!

    I can not open any doors with the fob!

    I have managed to get in from passenger door, but can not open any other door or boot, the bonnet will open but not the fuel cap, car will start ok!

    But doors will not open at all///

    Please can any one Help .....

  2. #2
    Senior Member
    228k and still not broke it!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Poole, Dorset
    Posts
    23,205
    Thanks
    6,541
    Thanked 7,749 Times in 5,646 Posts
    There's a reset procedure that you need to do... I'm sure someone will be along shortly with the knowhow

  3. #3
    New Identity
    Back in an AWD....Oh the grip!
    Dangerous Dave's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    West Midlands
    Posts
    8,835
    Thanks
    2,452
    Thanked 2,543 Times in 2,015 Posts
    You should be able to open the drivers door/deadlock with the key, I guess this doesn't work?
    1996 Olive Green 850 AWD - Follow the Project - Forged rods, 19T, big blue injectors, 960 TB, 3.25" MAF, Ostrich, 608 binary, arduino data display, active exhaust control with Focus RS tips, 320mm front brake conversion.
    1996 Nautic Blue 850 AWD - Failed its MOT, now it's a donor for the green thing.
    2004 Sapphire Black S60 D5 - The new daily hack.

  4. #4
    Senior Member
    This user has no status

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    890
    Thanks
    135
    Thanked 356 Times in 276 Posts
    Try This...?
    Attached Images Attached Images  


    Mercedes C320CDI Sport Estate 3 litre V6 7 Gear Auto
    Remap 290bhp 628Nm torque @ 1600revs 45.1mpg

  5. The Following User Says Thank You to 960kg For This Useful Post:

    kmb (Wednesday 24th February 2016)

  6. #5
    Senior Member
    ...here we go again...
    LeeT5's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Kent
    Posts
    5,330
    Thanks
    1,070
    Thanked 1,392 Times in 1,067 Posts
    Would be good to know if the above 'Reset' solved your problem?
    2014 V60 Polestar 6spd Auto :: Polestar map peak boost 17.4psi :: IPD 3" DP + 150cel :: Polestar 2.5" exhaust :: Paddle Shift Geartronic :: Black glass :: Maxton Splitter :: K+N Filter :: IPD Aluminium Top engine mount :: Brembo 6 pots :: 20" Polestar rims :: Brembo 371mm floating discs :: Sensus RTi + DAB + BT + WIFi :: D3S XENARC 6000k Active bending headlights


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
ipv6 ready